Pensiunea

Valea Șipotului

OAZĂ DE RELAXARE

 

Am construit Valea Șipotului cu scopul de a deveni oaza dvs de liniște, locul de refugiu în mijlocul naturii, atunci când simțiți nevoia unei infuzii de aer curat, optimism și bună dispoziție.

Valea Șipotului este amplasată într-o locație de excepție, înconjurată de pomi fructiferi, păduri de brad și fag, și ape limpezi de munte. Designul clădirii ține cont de specificul zonei, și armonizeaza cu peisajul, iar animalele și păsările de la ferma întregesc un tablou în care natura este în prim-plan.

Cazare la Valea Șipotului

Cameră Single
Info
Închide
Cameră Single

Camera single este pentru o persoană adultă și dispunde de mobilier și dotări moderne. Această cameră vă oferă toate facilitățile de care aveți nevoie.

Cameră Dublă
Info
Închide
Cameră Dublă

Camera dublă este o cameră pentru 2 persoane ( două persoane ) care poate fi Matrimonială ( cu pat matrimonial ) sau Twin ( cu 2 două paturi ). Această cameră dispune de mobilier și dotări moderne și vă oferă toate facilitățile de care aveți nevoie.

Dublă Deluxe
Info
Închide
Dublă Deluxe

Dacă doriți o cameră mai spațioasă, vă recomandăm camera dubla deluxe, care dispune de mobilier modern (pat Matrimonial (king-size - lățime de 180 cm) și suplimentar o canapea.

Dublă DeLuxe Premium
Info
Închide
Dublă DeLuxe Premium

Dacă doriți mai mult confort și un spațiu generos, vă recomandăm camera dubla deluxe premium care dispune de pat Matrimonial (king-size - lățime de 180 cm) și o canapea.
Acest tip de cameră oferă o priveliște de invidiat spre pădure.

Cameră Triplă
Info
Închide
Cameră Triplă

Camera tripla dispune de un pat matrimonial (king-size) lățime de 180 cm și o canapea extensibilă. Aceasta cameră dispune de mobilier și dotări moderne și vă oferă toate facilitățile de care aveți nevoie.

Garsonieră
Info
Închide
Garsonieră

Garsoniera dispunde de un pat matrimonial (king-size lățime de 180 cm) și o canapea extensibilă, între acestea existânad un zid despărțitor.

 

Pensiunea dispune de camere duble, camere duble deluxe, camere triple și garsoniere.

 

Fiecare dintre acestea dispune de mobilier și dotări moderne, televizor LCD, televiziune prin satelit, mini-bar, acces internet, uscător de păr și terasă ce ofera o priveliște de invidiat.

 

Ambianța perfectă

Restaurantul și terasa vin în întâmpinarea dvs. cu un meniu diversificat, iar echipa de bucătari este mereu pregătită pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

 

De asemenea, punem la dispoziția dvs. sala de conferințe, sala de jocuri, sala de fitness, și numeroase alte forme de agrement, pentru ca, indiferent de anotimp, să vă puteți petrece timpul într-un mod cât mai agreabil.

 

Restaurant Valea Șipotului

 

Restaurantul “Valea Șipotului” este amplasat într-o locație de vis, în mijlocul naturii, cu priveliște spre crestele înverzite ale Munților Bucegi. Aerul curat al înălțimilor deschide simțurile turiștilor pentru festinul pregătit de maestrul bucătar.

Oferind un meniu diversificat, din care nu lipsesc bucate tradiționale pregătite din produse de la ferma proprie, Restaurantul “Valea Șipotului” este locul în care veți reveni cu certitudinea că mâncărurile și serviciile se vor ridica la standardul așteptărilor dvs.

 

Chiar dacă veți opta să serviți masa pe terasa restaurantului, scăldată în mirosul proaspăt al brazilor, ori în foișorul de vară, pentru a asculta murmurul apei curgătoare, mesele la “Valea Șipotului” vor fi adevărate experiențe culinare.

Parerile Clientilor

% |